Перед початком приготування варто обдати ємність окропом. Тільки потім можна кидати всередину заварку та заливати гарячою водою. Щоб напій заварився, температура всередині повинна досягати максимум 80 градусів Цельсія. Додавши все необхідне, залишиться закрити кришку і почекати приблизно 20 хвилин.
Як правильно заварити чай у термосі?
Після кип'ятіння потрібно остудити воду до 85 градусів для чорного чаю, і до 80-75 градусів для зеленого залити суху заварку і щільно закрити кришку. У термосі своя специфіка приготування чаю, тому цукор та лимон можна додати відразу, разом із сухою заваркою. Збережена копія
Як заварити чорний чай у термосі?
Для заварювання чаю в термосі необхідно знати:
- чорний чай більше підходить для зими, а зелений для літа;
- перед заварюванням чаю в термосі промийте його окропом;
- на літр води з температурою 80 ° С засипайте 1 столову ложку чаю;
- достатньо 20 хвилин для приготування чаю.