Що додати в яловичину, щоб вона стала м'якою?
Маринуйте м'ясо перед смаженням: підійдуть гірчиця, томатний сік, оцет, соєвий соус, майонез, кефір, вино, цибуля, часник, цитруси, розсіл. Чим жорсткіше м'ясо, тим довше його маринують, дуже жорсткі шматки можна залишити на ніч. Соліте м'ясо акуратно і в самому кінці приготування – сіль витягує воду і сушить продукт.
Як приготувати яловичину, щоб вона не була гумовою?
М'ясо нарізаємо тонкими смужками. Чим тонше, тим краще, але не перестарайтеся, інакше м'ясо буде сухим. Викладаємо м'ясо в сковорідку та обсмажуємо його. Під час смаження з яловичини виварюється зайва волога, після цього м'ясо починає обсмажуватися та набувати золотистої скоринки.