Як роблять салеп?
З чого роблять салеп Коренеплоди збирають раз на рік у період із квітня по червень. У Туреччині вони виростають у районі міста Бурдура та Кахраманмараш. Його одержують із бульб рослини. Потім їх промивають, кип'ятять, сушать і пропускають через спеціальний млин-подрібнювач, в якому коренеплоди подрібнюються на порошок..
Як правильно заварювати салеп?
Як приготувати "Салеп" Для нього будуть потрібні такі інгредієнти як молоко, порошок салепа і мелена кориця. У каструлю налийте молоко, додайте порошок салепа та перемішайте. Поставте на повільний вогонь і варіть весь час заважаючи до загусання. Розлийте по чашках, посипте меленою корицею і одразу подавайте до столу. Збережена копія