У чому різниця між оладками та Панкейками?
«Зовні панкейки трохи схожі на оладки. Але по-перше, панкейки трохи більше за розміром. По-друге, готові панкейки виходять менш жирними та масляними, ніж оладки.. Це пов'язано з тим, що оладки обсмажують на сковороді з великою кількістю масла, а панкейки – на тонкому шарі масла або на сухій сковороді.
Що робити, щоб панкейки не були сухими?
Якби додасте занадто багато борошна, ви заб'єте тісто і ваші панкейки будуть твердими. Панкейки потрібно пекти лише на сухій сковороді під кришкою. Якщо ви будете використовувати сковороду без кришки, панкейки не піднімуться. Якщо ви зіткнулися з тим, що ваші панкейки не прожарюються – значить ви додали зайву муку.