Як приготувати яблуко з твердим жовтком?
Якщо ви хочете, щоб жовток був твердим, накрийте в останню хвилину-дві сковороду зверху кришкою. Жовток відразу затягнеться зверху білою плівкою, а всередині стане твердим. Соліть тільки білок, а жовток в кінці можна злегка присипати чорним меленим перцем або порізаною зеленню. Подавайте яєчню на теплій тарілці.
Скільки часу смажити яєчню глазунню?
Смажте яєчню на повільному вогні без кришки близько 5 хвилин. Білок повинен схопитися, а жовток залишитися напіврідким та яскравим. Щоб жовток не затягнувся білястою плівкою та зберіг напіврідку консистенцію, сковороду краще не накривайте кришкою. А якщо і накриваєте, то не більше 1-2 хвилин. Збережена копія