Як зробити Фріпс і що для цього потрібно?
Щоб приготувати натуральні домашні фріпси, вибрані фрукти потрібно помити та очистити. У деяких рецептах допускається приготування чіпсів з неочищених плодів: наприклад, ківі можна взяти зі шкіркою, а яблука з перетинками в серцевині. Однак буде смачніше, якщо заздалегідь вирізати із фруктів неїстівні частини.
Як зробити хрусткі фруктові чіпси в сушарці?
Ретельно вимийте фрукти та ягоди та почистіть їх, якщо потрібно. Наріжте продукти скибочками завтовшки 0,3 – 0,5 сантиметрів. Покладіть їх на лотки для сушіння фруктів та овочів. Сушіть від 18 до 20 години при 60 градусах Цельсія.