Лікер охолоджують до 8-10 ° C і подають як десертний спиртний перед кавою. Малібу п'ють з лікерних чарочок невеликими ковтками, намагаючись вловити кокосовий смак.. Напій можна закушувати десертними стравами, фруктами (апельсинами, виноградом) та морозивом.8 січ. 2014 р.
Чи можна пити Малібу чистим?
У лікеру Малібу градус дещо вищий, ніж у багатьох інших аналогічних напоїв. Тому його нечасто п'ють у чистому вигляді. До того ж, далеко не всім подобається нудотно-солодкий смак, що дає спиртне. Чистий ром за насиченим кокосом практично не відчувається. Збережена копія
Як правильно пити лікер?
Основні правила вживання такі:
- Лікерна чарка маленька, до 30 мл, та на ніжці. Обсяг повинен бути таким, щоб лікер можна було випити одним ковтком або довго смакувати.
- Якщо немає спеціальних вказівок щодо температури напою, його слід помірно охолодити до 12—20 °C.