Арахіс можна вживати у сирому вигляді, проте після термічної обробки його смак значно покращується. Крім того, у сирому вигляді він не є джерелом корисних речовин для організму. Обсмажування цього продукту активізує антиоксиданти та усуває афлатоксин.15 сент. 2021 р.
Чим відрізняється смажений арахіс від сирого?
Який арахіс корисніший — смажений чи сирий Позитивний вплив сирого горіха на організм полягає в нормалізації травних процесів, в той час як смажений тільки посилює апетит.. Крім того, в процесі термічної обробки арахіс позбавляється більшої частини корисних речовин. Збережена копія
Чим корисний сирий арахіс?
В арахісі містяться вітаміни групи В, вітамін А, D, кремній, марганець, мідь, фосфор і немає холестерину. Вживання арахісу сприяє відновленню клітин, підвищує імунітет та працездатність, зміцнює судини, знижує наслідки стресу.