Розсіл цього овочу – відмінний антиоксидант, протизапальний та бактерицидний засіб у боротьбі з застудними інфекціями", – заявив Андрєєв. Лікар зазначив, що в квашеній капусті міститься безліч вітамінів, таких як С, Е, В1, А, РР, В2, Н, U, К, а також ціла низка корисних речовин.
Навіщо п'ють розсіл від квашеної капусти?
Розсіл квашеної капусти корисний тим, хто має проблеми з сечовивідною системою, з нирками, завдяки наявності вітаміну К. Солі калію допомагають боротися з набряками, покращують водно-мінеральний обмін. Взимку основним постачальником вітаміну С та енергії є не цитрусові, як багато хто вважає, а саме квашена капуста. Збережена копія
Чи можна пити розсіл із квашеною капустою?
Сік або розсіл квашеної капусти покращує травлення та може допомагати при запорах, діючи як м'яке проносне. Про цю властивість популярної у Росії страви пише німецьке видання Focus. Тільки важливо не зловживати корисним напоєм – надлишок викликає діарею. Збережена копія